Matvrak

Kjeks og snøfall

I går skrev jeg at jeg var klar for advent, men at det ikke var mye som minnet om slutten av november og starten på advent da jeg tittet ut av vinduet. Det hjalp tydeligvis å klage litt, for i dag ...

En første gang for alt

Det er en første gang for alt. I går og i dag har jeg hatt to første-ganger. I går lagde jeg nemlig fiskegrateng for første gang. Ikke sånn Findus-greie altså, men på egen hånd, fra bunnen. Hvit sa...

Mat, service og godt selskap

Å spise på restaurant er bra saker. I alle fall når maten og servicen er god og selskapet enda bedre. Noe av det beste jeg vet med å spise på restaurant er at jeg slipper å ta oppvasken! Ja, slike ...

Kutt opp grønnsakene deres selv!

Lurer du også på om all ferdigmaten rundt oss gjør oss dummere på kjøkkenet? Hvor ofte lager du saus fra toropose? Jeg har sjelden saus til middag, men når jeg har det er det toro som er min venn. ...

Knekkebrød

Nå har jeg hengt meg på bølgen med å lage knekkebrød. I går var dagen for utprøvingen knekkebrødmekking. Og resultatet har fått skryt på skolen i dag. Og det beste? De er uten sukker! Og alle ting ...

Gladmat

De to siste dagene har jeg vært på Gladmatfestivalen. Masse matos, masse folk, masse mat. Jeg har smakt en rar alkoholfri drink, spist et knallgodt naanbrød, smakt samosa for første gang - godt! Me...

Trening og mål

I midten av januar begynte jeg å trene. Og siden jeg ikke vet å starte rolig også ta inn flere og flere treninger, satser jeg hardt og har begynt med fire treninger i uken. En dag med pilates, en d...

Trist appelsin

Jeg kjøpte en appelsin i dag.. Det gjør jeg sjelden, rett og slett fordi jeg har spist appelsin i appelsinland, og det er noe annet! Og ja, jeg angrer. Det var en skikkelig trist appelsin, som ikke...
hits