sosekjøtt - til steiking og metting

I dag er 30 kilo sosekjøtt hentet hos slakteren. Det vil altså si at 30 kilo sosekjøtt skal stekes, kokes, avskummes, pakkes og fryses i løpet av kort tid. Etter bare to stykker med kjøtt (rimelig mange oppskjærte biter!) merker jeg at tålmodigheten begynner å avkortes. Det er faktisk satt av en hel helg til steiking, absolutt 
INGEN bør klage på kjøttet på festmiddagen under RR-kongressen altså!!

3 kommentarer

Kaspus

28.jan.2007 kl.20:13

30 kilo kjøtt.. det er mye kos det. Det er ikke lov å småspise når du kutter! ellers a sille. Er jeg invitert?

ivar

11.feb.2007 kl.23:20

Var på kongressen og kan bekrefte at kjøttet smakte utmerket. Både kongressen og middagen var super!

Lars Martin

15.feb.2007 kl.11:12

Var bra mat ja:)

Skriv en ny kommentar

hits