Prøverom nummer fem, bukse nummer ti

Prøverom nummer fem, bukse nummer ti. Og ingen passer. Har du vært i den situasjonen? Du går fra klesbutikk til klesbutikk, prøverom til prøverom og ingen bukser passer. Enten går de ikke igjen i livet, eller så er de for trang over leggene (!). Når du står der i det femte prøverommet og har plukket med deg enda en bukse som ikke passer, da, akkurat da, er det vanskelig å være glad i kroppen sin. 

Samtidig virker det som om det er  mange som har de samme problemene med å finne passende bukser. Både de som er bredere, smalere, høyere eller lavere rapporterer om at buksekjøp er et slit. Hvem er det da som finner bukser? Og hvor finner de dem? Også denne høsten ser det ut til å bli mye skjørte- og kjolebekledning på meg.

5 kommentarer

Maria

29.08.2012 kl.00:28

Arrrgh, bukseprøving er et slit fra ende til annen! Jeg har absolutt ingen bukser som passer perfekt, og har heller aldri hatt det. Vi får ta til takke med "helt grei, men egentlig ikke noe fin", om vi først skal ikle oss bukser, tror jeg :p

Lenge leve skjørt og kjoler <3

Regine

03.09.2012 kl.12:55

Levis Demi Curve. Passer alle :)

Sille

03.09.2012 kl.13:40

Regine: Jeg har faktisk funnet bukse nå, men skal huske på det tipset til neste gang!

silje's fremgang

07.09.2012 kl.12:05

Er utrolig kjiipt.

Sunniva

30.09.2012 kl.14:18

Til neste gang: Jeg anbefaler dongeribuksene på cubus, særlig de som heter friday jeans. Størrelsene er generøse, og buksene er komfortable fordi det er mye stretch i dem. Det gjør også at de sitter bra. I tillegg er de mellomhøyde i livet, så du slipper linninger som slutter rett under trusekanten. I tillegg: de er billige!

Skriv en ny kommentar

hits