Lappeteppe

For en stund siden kom jeg på den gode (?) ideen om å lage lappeteppe. Å strikke lappene går i rykk og napp, men i forhold til dusteskulderen min, er lappene akkurat passe prosjekter. Det er liksom ikke krise at jeg ikke strikke hver kveld, for det blir alltids lapper til slutt. Nå har jeg 52 lapper, og trenger en haug med flere, men hadde lyst å gjøre noe videre enn å bare fikse lapper hele veien. Så i dag har jeg festet alle trådene på lappene og planlagt hvordan jeg kan sette sammen lappene jeg har til nå. Siden spisebordet vårt ikke er så stort, fylles hele bordet av lappene og da ser det jo plutselig mye mer ut, enn de gangene jeg har lagt dem på gulvet. 

Ikke bare har jeg festet tråder, jeg har begynt å hekle sammen lappene! De to bildene under viser spisebordet fylt med lapper, og det som trengs når jeg hekler sammen lappene.

 

Til nå er fem lapper heklet sammen, men nå må resten av kvelden gå med til det andre store prosjektet. Det har en noe kortere deadline (om enn ikke før til høsten, men læll).

3 kommentarer

Kjempe fin blogg!

Kommenter gjerne tilbake!" :)

katrinestest

30.04.2012 kl.00:01

Der mindte du meg på at jeg også hadde ett lappeteppeprosjekt for 2 år siden. Tror alle lappene ligger under sengen min og slapper av fortsatt ;) Får kanskje ta opp igjen hele teppeprosjektet snart!

smileull

30.04.2012 kl.00:11

Hei på deg! Det var lenge siden! Så koselig :) Jeg har falt litt av blogglasset i det siste, men nå har det tatt seg litt opp igjen. Man må jo ha noe å blogge om (og plutselig hadde jeg det...) Lappetepper er noe av det koseligste jeg vet. Vi fikk et til bryllupet vårt. Det var en av de koseligste bryllupsgavene - og en av dem vi har brukt aller, aller mest!

Skriv en ny kommentar

hits