"Snakkere"

Det finnes noen mennesker man kan prate med i timesvis, uten at det er noe problem, også finnes det de menneskene man har problemer med å finne ord sammen med. Noen mennesker er det helt greit å være stille med, men med disse menneskene man ikke finner ord med kan det være ganske så kjipt når det er helt stille. 

I går møtte jeg, og var med, to av disse menneskene det går an å snakke med uten at det er noe problem.  Hun første er ei som har fulgt bloggen min i mange år (og jeg hennes også, for den saks skyld), vi følger hverandre på twitter og på den måten vet vi en del om hverandre, samtidig som vi ikke kjenner hverandre noe særlig læll. Og første gang jeg traff henne var jeg litt redd for at det bildet og den tanken vi hadde om hverandre skulle bli ødelagt om skulle treffes. Heldigvis gikk det bra, og i går måtte jeg til og med gi meg selv strengt beskjed om at jeg måtte rekke bussen for alt den andre jeg skulle. 

Den andre jeg var med i går av disse "snakkerne" er ei jeg vet at det går an å snakke med. Selvom vi ikke har sett hverandre på nesten to år gikk det unna fra jeg satte meg i bilen til hun satte meg av et par timer senere. Sladder, framtidsplaner og generell oppdatering. Veldig, veldig hyggelig. Det er fint å kunne sette av noen timer til prat, og vite at det ikke blir pinlige stillheter, om det blir stille så er det liksom helt ok. 

Takk for praten, jenter!

3 kommentarer

Konkurranseoversikten

28.mar.2012 kl.16:37

Fin blogg du har! Stå på videre :D

Maira

28.mar.2012 kl.16:39

Takk det samme :D

Solan

28.mar.2012 kl.17:19

Så utrolig hyggelig! Jeg hadde en kjempefin kveld Silje, takk for det! Håper det ikke blir to år til neste gang. ;) God påske og kos deg med styrmannen din. :D

Skriv en ny kommentar

hits