Oppsummering av 2011, et forsøk på bloggmotivasjon

Jeg kan jo i korte trekk oppsummere fjoråret, før jeg kan ta fatt på dette året. Kanskje det er en måte å komme i gang med litt skriving?

2011 startet både skikkelig dårlig og skikkelig bra. Jeg begynte med noen fag som virkelig ikke var meningen at jeg skulle ta, så motivasjon og alt mulig var skikkelig på bånn. Samtidig fridde sjømannen og jeg sa ja, og da sier det seg jo selv at stemningen steg. Jeg var i en slags boble som var delt i to, på skolen var det skit og på privaten var det veldig bra. Fornuftig som jeg var, utsatte jeg hele semesteret (som jeg da må ta nå) og begynte heller med masterfag og masterskisse. Et veldig fornuftig valg!

Frieri altså. På skitur. Det var årets første skitur, årets andre, og siste, kom noen uker seinere, med selskap av et annet par og fint føre. Før sommeren var over, var masterskissen i boks og kirke bestilt. I tillegg fikk jeg endelig vært et bryllup, for første gang i mitt liv (greit at ikke mitt eget er mitt første).

Sommerjobben var på et sykehjem i Stavanger. Etter fire somre med buss frem og tilbake og busstider som ikke passer, eller busser som ikke går, var det veldig deilig å kunne gå til jobb på maks ti minutter. I tillegg var de andre som jobbet der, hyggelige mennesker. Fikk prøvd litt på hvordan det er når jeg er på jobb mens sjømannen ikke er på jobb. 

Høsten kom og gikk med et mindre givende språkemne og et passe greit religionsemne. Jeg fikk litt påfyll til min akademiske selvtillit og jeg fikk prøvd litt dette med å være "flink" (i følge læringsassistent og foreleser). Samtidig fikk jeg squashforbud og måtte endre mandagstreningen med squashvenninnen.

Rett før jul var det brudekjoleprøving og kakebaking. Julen feiret jeg og sjømannen hos hver vår familie, men nyttår feiret vi sammen. Og her er jeg allerede i det nye året, som jeg feiret med å knekke en tann, og derfor startet jeg (nesten) 2012 med en tur til tannlegen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits