Mye på hjertet, lite å si.

Noen dager har jeg veldig mye på hjertet, men likevel så lite å si. Og i dag er en sånn dag her på bloggen. Når jeg er ute og går har jeg så veldig mye jeg skulle sagt og fortalt om, som min veldig lite vitenskapelige studie over hvilke bilmerker som stopper ved gangfelt og sånn (gjennomført stopper aldri saab og audi, toyota derimot er veldig trygg å møte). Eller om veiarbeidet som har sørget for at jeg ikke har hatt fortau å gå på, på en evighet. Fortauet er gravd opp på grunn av arbeid med vannledninger, som skulle vært ferdig i løpet av oktober, nå nærmer vi oss slutten av november og det er enda et stooort hull i veien på vei ned i feltet vi bor i. Samtidig er det mye jeg kunne hatt lyst til å skrive, som jeg velger bort nettopp fordi blogg er helt åpent og alle kan lese det. 

At jeg har mye på hjertet, men likevel lite å si, henger også sammen med at det er eksamenstid. De siste to ukene har jeg fokusert på to nettsteder med konspirasjonsteorier knyttet til det nyreligiøse feltet, noe som har ført til at jeg har mistet all evne til å snakke om annet. Ordene kommer feil ut og jeg klarer heller ikke å forstå hvordan jeg åpner kopper. Selv ikke de enkleste lokk har jeg slitt med (litt flaut da jeg prøvde å skru opp lokket på koppen til squashvenninnen og mente at jeg var for svak, løsningen var bare å "tippe" det av). 

Har dere forresten fått med dere movember? Det er et kjempestilig initiativ og jeg syns det er kjempekult med alle gutta som har hengt seg på!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits