Vaniljeduftende

Da jeg var yngre var jeg på sommerkurs på Manger. Der var det masse nye mennesker, og noen ble jeg jo så klart bedre kjent med enn andre. Hun ene hadde tante i Amerika (okei, hun sa kanskje USA, men Amerika høres så veldig mye mer eksotisk ut..) og denne tanta hadde sendt henne en bodylotion med vaniljelukt (tror i alle fall det var slik den var kommet henne i hende). Har man en vaniljeduftende fuktighetskrem, så lukter man vanilje. Enkelt og greit. 

Nå har det seg slik at noen liker lukten av vanilje bedre enn andre. Blant andre en gutt på kurset (som hun jenta kjente fra før, og jeg ble kjent med der). Han endte med å gå rundt og "sniffe" på armen hennes, fordi det luktet så godt. 

Her hinn dagen bestilte jeg noen julegaver på nettet og da kunne jeg enten velge å få en gratis gave eller gi en gave til noe miljøvennlig, kjip som jeg er valgte jeg gave til meg selv (man takker da ikke nei til gratisting!). Og blant gavene man kunne velge fant jeg følge flaske, og selvsagt måtte jeg bare ha den! Så nå er det min tur til å lukte vanilje!


Én kommentar

Silje

23.nov.2011 kl.18:04

Vanilje er en god lukt ja..:D

Skriv en ny kommentar

hits