Morsom hverdag og markløft?

Egentlig kunne jeg tenkt meg å skrive morsomme innlegg om dagligdagse ting. Nå er jeg ikke veldig morsom av meg, ikke skjer det så veldig mye i hverdagen heller, så det er et litt dødt prosjekt. 

Første eksamen er utlevert (laget av han pratsomme foreleseren i "bolehjørnet") og tiden går for det meste med til å stirre tomt ut i luften for å se om noe i luften kan fortelle meg hva jeg skal gjøre med oppgaven. Veldig lite produktivt, men får ikke dårlig samvittighet, jeg er jo tross alt på skolen! 

I tillegg til å ha fått ut eksamen, har jeg også fått utbedret treningsprogrammet mitt. Så i dag har jeg lært masse om markløft, kroppshevinger og kabelroing. Det viktigste med markløft er å vrikke litt på rumpen, sånn at man er sikker på at svaien er på plass! Eventuelt kan man la være, men det er mye morsommere å vrikke på rumpen. Ikke sant? Om jeg vrikker på rumpen når "bolehjørnet" er fullt, er noe helt annet enn at jeg gjør det når jeg er alene der, så.. jeg er ikke helt overbevist om at det er måten jeg kommer til å sjekke at svaien er der altså!

3 kommentarer

15.nov.2011 kl.12:31

Så fin blogg!

Ha en fin dag:)

katrinestest

15.nov.2011 kl.13:24

Er det ikke i markløft man ikke skal ha svai i ryggen da? Jeg får ikke lov til å ta markløft fordi jeg ikke klarer å få ryggen rett, fikk klar beskjed etter en del prøvinger at siden jeg var så svai måtte jeg bruke maskin og ikke løse vekter?

Sille

15.nov.2011 kl.13:46

katrinestest: Min PT sa jeg skulle ha svai ;) Den skal i allefall ikke være krum(bøyd).

Skriv en ny kommentar

hits