Treig søndag

Noen dager går evinnelig treigt, andre går veldig raskt. I dag har vært en dag som har gått evinnelig treigt. Alarmen var på 08.30 for å få unna en litt lengre kondisøkt i dag, men formen var daff og da ble det ingen trening. Når man ikke har noe å gjøre og står opp så tidlig så tar timene veldig lang tid. Allerede klokken 12 følte jeg at det var middagstid (hadde jeg bodd på et sykehjem hadde det jo faktisk nærmet seg middagstid da!), men det var det jo vitterlig ikke (siden jeg ikke bor på et sykehjem). Før middagstid (kl.1600) var jeg overbevist om at det straks var sengetid. Det er blitt enormt mørkt ute og jeg blir litt forvirret. 

En liten stund lå jeg under teppet og så på Bones, akkurat mens jeg duppet litt ringte heldigvis sjømannen og vekket meg. Ellers tror jeg ettermiddagen kunne blitt enda treigere. 

Men til poenget. Hva gjør man for å få tiden til å gå på treige søndager når formen og været ikke legger opp til lange turer i marka?

- man kan se enormt mange episoder av serier (gjort!)

- man kan se filmer (noe jeg ikke har gjort i dag)

- man kan lage knekkebrød (gjort!)

- man kan vaske ulltøy (gjort! hvilket innebar at jeg måtte legge sammen de tørre klærne på tørkestativet for å fåplass).

- man kan brodere. (Gjort! Jeg holder på med serviettringer, som tydeligvis blir våre). 

 

Hva gjør dere når dere har treige dager?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits