Shopping, selvtillit, selvbilde og størrelse

 Det beste tipset for å få dårligere selvtillit og selvbilde er å ta seg en tur på shopping altså. I prøverommet ser man alt så veldig godt, og ingen klær passer. Er det rart jeg heller bruker penger på film/musikk enn klær? Seriene passer alltid, og musikken gjør meg i godt humør. Klesshopping derimot er bare demotiverende. Sitter buksen greit over lårene, passer den IKKE på magen. Om kjolen passer på magen, går ikke glidelåsen i siden og på ryggen igjen og om glidelåsen går igjen er den altfor stor på puppene. Når buksen en gang i blant passer rundt livet er den jo en halv meter for lang i beina. 

Jeg må si jeg syns det er bra at noen velger å bruke "store" modeller i reklamer, fordi reklamemakerne ønsker å gi oss som ser på et inntrykk av at det går an å ha det bra selv om man ikke ser ut som fyrstikker. Problemet er bare at mange av de "store" modellene ikke er så grådig store at det gjør noe. Frustrerende! 

Kan det ikke lages klær sånn at alle finner noe som passer, i stedet for at alle går med klær som ikke passer? Jeg er i alle fall dritt lei klær som aldri passer, evinnelig mange skift i prøverom og kompromisser for å i det hele tatt finne klær som "passer"!

3 kommentarer

itstoday

07.nov.2011 kl.21:24

bra skrevet! du skriver utrolig bra

nicetry

07.nov.2011 kl.21:30

Helt enig med deg! Noen ganger er det skikkelig deprimerende å shoppe... nettshopping e tingen :P

Maria

07.nov.2011 kl.23:57

Det er så sant det der! Jeg kan ikke kjøpe kjoler lenger, alt blir feil uansett. Her er det todelt for alle penga, og til og med da blir alt bare feil. Vi får ta oss en tur til skredderen :D

Skriv en ny kommentar

hits