Synge i dusjen

Du vet du har tilbrakt litt for mye tid i garderoben/dusjen på treningssenteret når du tar deg selv i å synge i fellesdusjen! Jeg har nemlig noen perioder hvor jeg er litt i strømsparemodus og litt i jeg-orker-ikke-dra-herfra-uten-en-dusj-modus, kan det går noen uker mellom hver gang jeg dusjer hjemme. Strømmessig er det grådig fint, for vanemennesket meg er det kanskje litt for enkelt i gå i den fellen at jeg blir veldig vant og trør til med litt sang. Det går ofte i en fengende sang fra timen jeg har vært på, men oftest er det siste uttøyingslåt, så det er ofte behagelige sanger. Heldigvis, jeg gjentar heldigvis, tar jeg meg selv i å synge før jeg har kommet så veldig godt å gang, så jeg krysser fingrene for at det ikke er så mange som har lidd under mine minikonserter. 

En annen ting jeg har tenkt over når jeg tusler fra skapet til dusjen og tilbake igjen er alle disse jentene/damene som gjør alt som står i deres makt for å vise minst mulig. Det er knagger på vei til dusjene, inne i dusjrommet, som de fleste av oss nytter til å henge fra oss håndklærne, men noen tar med seg håndkledet helt inn til båsen og henger håndkledet over nabobåsen og har håndkledet rundt seg til omtrent alle klær er på. Det må være sykt stress, også er det litt rart. Jeg er ikke veldig glad i flashing jeg heller, men i damegarderoben på treningssentrene og i svømmehallene lar jeg hud være hud altså! 

 

Er det forresten noen andre som synger i dusjen i garderoben på treningssenteret/i svømmehallen? Jeg håper jeg ikke er helt alene om det!

Én kommentar

Maria

06.okt.2011 kl.12:12

Jeg har ingenting i mot å være naken i garderoben, med mindre jeg er med noen jeg kjenner - da blir det litt tabu liksom :p

Kom nettopp hjem fra 3T nå, og der satt ei dame kliss naken og skræva. DA går det for langt for min smak, altså! Haha!

Synging derimot... Det har ikke forekommet enda.

Liker det der med å spare strøm forresten! I tillegg er holderen for dusjslangen vår ødelagt, så jeg må alltid bruke en hånd til å holde den. Og det slipper jeg på treningssenteret, deilig!

Skriv en ny kommentar

hits