Film en kan se mange ganger

Noen filmer har den egenskapen at jeg kan se dem om igjen og om igjen uten å bli lei, og slik har det alltid vært. Noen som kjenner seg igjen? 

En film som jeg sikkert har sett mange hundre ganger i mitt liv, er Løvenes Konge, nå gråter jeg ikke lenger like sårt når Mufasa dør, men jeg felte noen tårer de ca hundre første gangene jeg så filmen. Grease derimot, har jeg aldri grått av, men jeg kunne alle replikkene til alle karakterene i filmen, en periode. Og ikke bare kunne jeg alle replikkene, jeg sang med på alle sangene. Grease var virkelig favoritten.

Etter at jeg flyttet til Trondheim fikk jeg en annen favoritt. The Phantom of the Opera. Jeg har sett den uttalige ganger, og enda kan jeg se den mange ganger til.

Hva er din favorittfilm?

Én kommentar

June

01.okt.2011 kl.18:19

Sier d samme som deg Silje, Løvenes konge blir man jo aldri lei av. Nå er d noen år siden jeg så den sist, men den skal kjøpes inn på Blu-Ray så snart pengene sier at d er greit. Jeg blir heller aldri lei Ringenes Herre. Her snakker jeg boka og alle filmene. For noen som er vokst opp i skogen og løp rundt med stokker til sverd og laken til kappe i barndommen (nå erstattet med ekte sverd og skikkelig fin kappe), er historien om Frodo og ringen som tatt ut av drømmene mine, jeg falt pladask ved første les. Jeg er jo litt nerd og hylte som en fjortiss når boka kom på film :) Nydelig!

Skriv en ny kommentar

hits