Treffes igjen etter mange år

På fredag gjorde jeg noe som var litt spesielt for meg. Jeg traff nemlig igjen ei som jeg var kjempegod venninne med da jeg var liten. Det som gjorde det spesielt er at vi ikke har sett hverandre siden vi var sånn åtte-ni (?) år!

På flytoget inn til Oslo, kjente jeg litt på tanken om hvordan dette skulle gå. Greit nok, vi var visst som erteris da vi var små, men ville det være like enkelt å ta opp tråden etter å ikke ha sett hverandre på 14-15 år? Størstedelen av våre liv har vi ikke sett hverandre og knapt snakket sammen, og nå skulle vi være sammen noen timer - bare vi to. Uten noen andre rundt som buffer. 

Hvordan det gikk? Jo, jeg syntes det gikk bra. Det var ingen pinlig stillhet som jeg kunne spore. Men vi har vokst begge to. Heldigvis ikke i helt ulik retning, men jentene (damene?!?) som traff hverandre på fredag er noen andre enn de som tuslet rundt på Sjernarøy da vi var små. Heldigvis gjorde det ikke så mye. Det ble noen hyggelige timer i Oslo, med lunsj ute i solen på Youngstorvet, litt shopping og god samtale på finfin kafe. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits