Sykkeldag

Oi, oi, oi. I dag har jeg gjort noe jeg gjør veldig sjelden. Egentlig skulle vi bare gå en tur i marka og spise boller på en benk i skogen, ved vannet. Men så kom sjømannen på den "geniale" ideen om at vi kunne sykle til marka, gå tur opp, gå ned igjen for så å sykle til treningssenteret som har svømmebasseng. Joda. Jeg gikk under tvil med på det. Og for å si det sånn, det er en stund til jeg går med på det igjen! Her snakker vi nemlig en god del kilometer, en hel del bakker og skumle utkjørsler. 

Jeg har verken bein eller vilje til noe sånt i utgangspunktet, men med svømme- og boblebadpause før vi syklet hjem igjen, gikk det sånn cirka å komme seg fram og tilbake. Nå er rumpa øm og kroppen generelt gir uttrykk for at det var en stund siden sist jeg syklet. 

Hva som blir aktiviteten i morgen er ikke helt sikkert enda, det eneste jeg vet er at jeg ikke setter meg på en sykkel i morgen i alle fall! Det holder med en lang sykkeldag. 

Sjømannen har forøvrig vært hjemme i en uke, og jeg har enda noen dager ferie igjen, før jeg begynner på skolen på mandag. Det er fint å kunne gjøre ting som vi har gjort i dag, bruke en hel dag på tur, selv om jeg blir sliten og furter litt. ;)

Flere som har noen ekstra dager med ferie igjen? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits