Mat og tur i Trondheim

Etter en sommer i Stavanger og på Fosse har jeg nå vært i Trondheim igjen en uke. Sjømannen har også kommet hjem og vi har fått tur i marka, byturer og to middagsbesøk unnagjort. Å gå til Estenstadhytta igjen var bra! Inn til Bekken gård, opp akebakken og videre opp lysløypen. Ned igjen til Stokkanhaugen. Lite folk, opplett, skumring. Herlig!

Det har også blitt mye matlaging den siste uken, ostemuffins, grove rundstykker, kjøttkaker med kålstuing og i dag fiskeboller i karrisaus. Det virkelige høydepunktet er likevel det som enda er litt igjen av i frysen. Hjemmelaget is!

Namnam! Med all matlagingen fører det med seg mye oppvask, heldigvis har jeg en flink sjømann som hjelper til både med å lage mat og ta oppvasken. 

Én kommentar

Sille

24.aug.2011 kl.19:49

jeg heter også SILLE :D

Skriv en ny kommentar

hits