Håndarbeid som motivasjon og avveksling

Nå kommer det tredje innlegget på rad som om handler håndarbeid, skulle tro bloggen min hadde blitt en håndarbeidsblogg, men det har den ikke. Det er bare ikke så veldig mye spennende som skjer foruten lesing til siste eksamen. Og som motivasjon og avveksling bruker jeg et av de mange prosjektene jeg har startet på som ligger og venter på meg. I helgen fungerte lesingen sånn her: les ett kapittel, hekle to rader, les ett kapittel, hekle to rader, også videre. Og resultatet har dere jo sett. 

I dag er det ikke hekling som har stått for motivasjonen og avvekslingen, men brodering. Av alle ting. I fjor startet jeg på et broderi med en bamse på og ble ikke ferdig før vintermørket slo til. Det er gruelig mange forskjellige grønn- og brunfarger, så jeg fant ut at jeg kunne utsette resten til litt mer lys kom til meg igjen. Og nå er det så lyst og fint hele tiden, så da dukket det opp igjen.  Det går ikke så veldig fort fram, men jeg kan se noe framgang i dag i alle fall.


Og i går var jeg en tur i byen for å få unna noen ærender jeg hadde utsatt og da kjøpte jeg garn til et nytt prosjekt, som jeg ikke kan si så mye mer om før det er ferdig fordi det skal være en gave. Fargen trenger ikke være hemmelig, så her kan dere se:

Fin farge eller? Jeg syns i alle fall det!

Hva gjør du for å avveksle fra lesing eller plikter? Må du skape motivasjon eller er eksamen god nok motivasjon? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits