Hva gjør man vel ikke for å unnslippe litt eksamenslesing?

For mange er eksamenstiden en velkjent periode av våren og vinteren som går med til intens lesing og oppfinnsomme grunner for å slippe å lese. Det er mange som sier at hybel og leilighet aldri er så rein som den er i eksamenstiden. Badet blir vasket oftere på to uker enn hva det blir resten av året til sammen, og man kan ikke finne et støvfnugg. Jeg derimot, jeg vasker ikke i eksamenstiden. 

Jeg leser. Og når jeg ikke leser, så....baker jeg. Jepp. Jeg tok meg selv i å gjøre det i dag. Jeg bakte i går, i forgårs, på lørdag og jeg baker i dag. Vanligvis sier jeg at jeg baker om jeg er sur, trist eller trenger å få ut litt frustrasjon, en bolledeig eller brøddeig mikses for hånd, ikke i maskin, og da må det litt krefter til. Men jeg driver tydeligvis med baking i eksamenslesingen også. 

I dag er det heldigvis ikke så veldig usunt det som står i ovnen, det er i alle fall ikke søtt. Og jeg kan spise det som et måltid som blir passe sunt, framfor et usunt mellommåltid eller usunn snacks til tvkosen på kvelden. Det er nemlig ostemuffins med løk og bacon. Namnam.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits