Se TV sammen med en langt borte

Hinn dagen skrev jeg om mat, prat og service. Og hvordan det er bra å sitte på kafe og prate med venninner i mange timer. Men noen ganger er det vanskelig å sitte på kafe, praktisk vanskelig. Rett og slett fordi vi ikke bor på samme sted, ikke i samme by og ikke i samme landsdel en gang. 

Siden jeg var sånn ca 14 har jeg hatt en venninne som i utgangspunktet ikke kommer så langt borte fra, men som alltid har vært langt borte - fhs og studier for eksempel. Og når man da ikke bare kan stikke innom hverandre en kveld for å se en film, Pacific Blue eller kongelige bryllup, må man finne andre løsninger. 

Slike løsninger kan være MSN eller facebookchat. Om sommeren kan man sitte i hver sin stue, på Holsnøy og Sotra, og diskutere skuespillerne i Pacific Blue eller spennende filmer, over MSN.

I dag måtte en slik løsning til. Jeg ville, som mange andre, se kjolen til Kate (den nye hertuginnen).  Og da var det bra Charlotte var på facebook, vi fikk omtalt brudesvenner, kjole, forlovere, hatter, kirkepynt og i det hele tatt alt som må med når man ser på kongelige bryllup. Så selv om vi bor langt vekke fra hverandre går det an å se film, serier og bryllup sammen. 

Er det ikke flott? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits