Mat, service og godt selskap

Å spise på restaurant er bra saker. I alle fall når maten og servicen er god og selskapet enda bedre. Noe av det beste jeg vet med å spise på restaurant er at jeg slipper å ta oppvasken! Ja, slike gleder er viktig å ha, og jo lengre man lever uten oppvaskmaskin, jo bedre blir det. 

Men det var dette selskapet jeg egentlig tenkte på. Venninner, kompiser eller kjæresten.  Alt bra i hver sin sammenheng. I dag var det tid for venninnemiddag på restaurant. Jeg har nemlig ei venninne som jeg er veldig uøkonomisk sammen med, vi tester nemlig ulike kafeer og spisesteder. Men det kommer mye bra mat ut av det. Og mange timer prat om alt og ingenting.

På slike stunder kan store og små verdensproblemer løses, og sladder deles over en lav sko (vi har jo tross alt røde, lave converse begge to). Når det er kompiser, er det ofte noen jeg ikke har sett på lenge, og da er det oppdatering framfor sladde, men fremdeles løsing av store og små verdensproblemer. 

Mat, service og godt selskap er gode saker! 

 

2 kommentarer

Christine

26.apr.2011 kl.22:45

Jeg vil og ha en sånn venninne.

Oddlaug

04.mai.2011 kl.21:21

Man har rett og slett behov for sånne ettermiddager/kvelder noen ganger! Og hva ofrer man vel ikke for en stabil mental helse sier nå bare jeg.

Skriv en ny kommentar

hits