Endelig blir det bryllup!

Jeg har aldri vært i et bryllup før. Jeg har vært innom en vielse, men da var jeg vel mest opptatt av damen som satt vedsiden av meg og klagde over en unge som grein og av det faktum at vi skulle ut og spille for brudeparet rett etterpå. Men jeg har aldri vært i en vielse og så vært med på bryllupsfest for noen jeg kjenner. 

Og for meg føles det som at alle andre har vært i bryllup. Det er alltid en venn eller venninne eller et søskenbarn som har giftet seg. Kanskje er det en tante eller en onkel eller kanskje er det foreldre som har giftet seg. Men det har ikke jeg. Er jeg spesiell?

Mine søskenbarn er gift, det er ikke derfor jeg aldri har vært i bryllup, men når de aller fleste søskenbarna mine som er gift presterte å gifte seg før jeg fylte ti var det kanskje ikke like naturlig å invitere meg? Min yngste fetter på mors side giftet seg da jeg var 13.  Og de som har giftet seg etter det, bror og fetter med sine respektive, giftet seg på tinghuset. Bror feiret ikke med annet enn en middag. Derfor ble det liksom aldri noe greier der heller. 

Nå er det mange som ikke har vært i søskenbarns bryllup de heller, men da har de gjerne ei venninne eller en venn som er gift. Sånn føles det i alle fall når jeg ser bilder på facebook. Men jeg har ikke så mange nære venner som er gift. Og som ei tidligere klassevenninne sa: Silje, du er den første fra "min verden" som skal gifte seg!  

Men til helgen, til helgen, da skjer det! Da skal jeg i mitt første bryllup (det er jaggu godt mitt eget ikke blir det første!). Og det blir bra! Endelig skal Lilledal gifte seg! Og jeg skal spille i vielsen. Jeg gleder, gleder, gleder meg! Og jeg håper dere alle gleder dere på Lilledal og manns vegner også! 

2 kommentarer

Maria

14.apr.2011 kl.22:44

Gratulerer til Lilledal og mannen :D

Silje

16.apr.2011 kl.21:56

Så gøy da, blir nok kjempe kjekt..=)

Skriv en ny kommentar

hits