Skjørte-Silje

For to uker siden fant buksene mine ut at de kollektivt skulle bli ødelagt og slitt i stykker. Noen av dem var gamle og hadde egentlig gjort tjenesten sin, men en av dem burde vart en hel stund til. Jeg har nå en bukse jeg har lov å vise med ute med, en blå bula joggebukse. Det er grenser for hvor mange dager man kan gå med en joggebukse, og i hvilke situasjoner det passer med joggebukser. 

I tillegg til bula'en har jeg også en daffebukse fra Cubus, den er ferskenfarget og ikke til for å vise seg ute med. Det mener både sjømannen min og jeg. Og når jeg da bare har en bukse jeg kan vise meg ute med og ikke har en haug med penger på baklommen til bukseshopping måtte jeg finne et annet alternativ. 

Løsningen ble skjørt og kjoler. Derfor omtaler jeg meg selv som skjørte-Silje for tiden. Og egentlig så er det ganske bra. Skjørt er egentlig ganske digg å gå med. Mitt eneste problem er vinden som har godtet seg i Trondheim i det siste. Når jeg da hopper ut av bussen, samtidig som det kommer et vindkast, da sier det seg vel nesten selv at skjørtet flyr opp. Men det er vel bare bra med litt spenning i hverdagen? Eller? 

2 kommentarer

Maria

14.apr.2011 kl.14:42

Så lenge man har strømpebukse eller en fortreffelig fin truse under, så skal det vel gå greit ihvertfall ;)

Ikke gjør som meg, kort skjørt + supervind + string + munkegata = NEI

Sille

14.apr.2011 kl.15:21

Maria: Haha! Nei, strømpikk må til! Og hel undikk. Men har hatt noen skumle opplevelser med vind i Munkegata jeg også, så skjønner GODT hva du snakker om.

Skriv en ny kommentar

hits