Høy på korps

For litt over et år siden tok jeg "pause" fra korps. Klarinetten har jeg enda, grepene kan jeg, men ambisen er blitt betraktelig dårligere på de to siste årene. 

Under NM janitsjar i fjor, holdt jeg meg langt unna Trondheim. NM falt tilfeldigvis sammen med stabssamling på Lista. Jeg fikk rett og slett NM litt på avstand. Ikke mer enn at jeg hadde full kontroll på resultatlisten lørdag kveld, men allikevel såpass langt vekke at jeg slapp å tenke direkte på korps liksom.

I år fant jeg ut at jeg hadde fått alt maset med korps nok på avstand til at jeg tok sjansen på å tilbringe store deler av helgen i Olavskvartalet her i Trondheim og være en god publikummer på NM-janitsjar 2011! I helgen har jeg derfor varlfartet Olavskvartalet - Rica Nidelven Hotell. Jeg har fått med meg gode og dårlige musikalske prestasjoner.  Jeg har blitt positivt overrasket, og ikke fullt så overrasket. Noe har vært morsomt, mye har vært bra og noe har vært direkte dårlig. 

En av helgens beste opplevelser kom på fredag, da var det Lottodivisjonen og Molde Janitsjar som stod på programmet. Musikken de fremførte virket det som at de syntes var morsomt å spille og det var morsomt å høre på. Jeg fant igjen den gamle gode følelsen, den god korpsfølelsen, som tittelen indikerer, jeg ble litt høy på korps. Tusen takk, Molde! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits