Kleenex-etui - på symaskin!

I det siste har jeg prøvd meg på håndarbeid og sånn. Til nå  er det ferdig heklede pulsvarmere, påstartet pulsvarmerhekling og vottestrikking som pågår, og fikk jeg plutselig gruelig lyst til å sy på symaskinen som står her og som jeg ønsket meg i en evighet. Litt stoff har jeg liggende, så jeg prøvde å finne ut noe fornuftig å lage.

Som grådig mange andre her i verden søkte jeg til google for å finne noe enkelt. Jeg begynte med mobilveskemønster og endte på dette: kleenex-etui! Mønsteret (oppskriften?) fant jeg på denne bloggen: www.juneaakre.blogspot.com. En blogg med mange, mange mønster for alt mulig rart. Fremgangsmåtene er behørig forklart med både tekst og gode bilder.

Og her er mine bilder fra kveldens innfall:

Data og symaksin, begge innen rekkevidde.Også resultatet. Den med blå ruter er laget av deler av en gammel kjole kjøpt på loppemarked og det stripete er kjøpt på nett for leeenge siden.Direkte til mønsteret kommer du ved å gå inn på denne linken: http://juneaakre.blogspot.com/2009/01/kleenex-etui.html

 

Kanskje noen får kleenex-etui til bursdag eller jul? Så enkelt at til og med jeg får det til på et par minutter er det i alle fall!

2 kommentarer

Maria

23.feb.2011 kl.01:11

Åh, for en søt symaskin du har! Jeg vil også ha...

Søte etuier, da :)

23.feb.2011 kl.14:32

Da kan jeg glede meg både til mobiltrekk og lommetørkleetui i bursdagsgave????

Skriv en ny kommentar

hits