Årets vintertur!

I helgen har jeg vært på hyttetur med speidergruppen min. 14 stykker på Triangelheimen i Meråker. På fredag dro vi fra is, sørpe og regn i Trondheim, til litt regn, kanskje, men snø på bakken i alle fall. Og natt til lørdag og lørdag snødde det! Masse. Og blåste.

Noen dro på skitur, noen dro til Åre (Sverige) i trekk og noen av oss valgte å bli på hytten og spille spill og kose oss på lørdag. Lørdag kveld var det  tid for helgens høydepunkt - nyttårsmiddag. Ja, det er en måned siden nyttår, men litt forsinket må det være lov å være i blant. Helgens ansvarlige, Henrik og Magnus, danderte skinkesteik med fløtegratinerte poteter til hovedrett, etter en forrett bestående av honningmelon og tørkete jordbær. Måltidet ble avsluttet med sjokoladesufflè. Namnam!

Etter den fantastiske gode maten, var alle skikkelig stappa og resten av kvelden gikk med til spill av ulikt slag. Og tiden flyr i godt lag, så det ble passe seint natt til i dag.

I dag ble det rolig start, men leven i akebakken. I motsetning til i går, da vi akte i veien og timet det slik at vi ikke traff brøytetraktoren, lagde vi i dag egen akebakke. Bra bakke, som ble veldig hard etterhvert. Det tror jeg mange ømme rumper kan bekrefte!

Utrolig bra tur med masse bra mennesker. Også så fantastisk å kave rundt i snøen! Til alle som var med: tusen takk for en fin helg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits