Bokser

Jeg ønsker meg bokser (esker?), i alle former og farger. Det er nemlig utrolig kjekt å rydde og sortere i bokser. I dag har neglelakkene fått sin egen boks og alle plastergreier har fått en boks også. I tillegg til bokser er jeg også grådig glad i glass til mel og spagetti og lignende. Og i dag kom det noen flere sånne på plass, gleder meg til de er ordentlig tørket så skal de bli fylt med ulike melsorter og nøtter og stasj!

Aller helst skal boksene være gjennomsiktige - må jo se hva som er der, men denne her som jeg har googlet meg fram til og endt hos www.prinsenogpia.no er jo grådig fin også:Hva syns dere? Fin? Liker dere bokser?

4 kommentarer

Birkus

23.jan.2011 kl.11:13

Tror vi må være i slekt ;-) for jeg også elsker bokser. Men jeg er mer glad i metallbokser. Bokser med fine motiv på lokkene. Og det er jo så inn nå, så jeg må rett og slett prøve å begrense meg litt på innkjøpet. Har egen boks til øredobbene, og en annen til smykkene og arbåndene. Boks til knapper, boks til nåler, boks til - ja ALT :-)

Og så har jeg en haug meg Tupperwarebokser ;-)

Sille

23.jan.2011 kl.13:42

Birkus: Hurra! Jeg ser etter små fine bokser til knappene mine. Og til nåler. Men fikk heldigvis sånn heklenål/strikkepinne"pose"ting til jul, så nå er det sortert i alle fall! :D

Maria

24.jan.2011 kl.21:39

Jeg simpelthen elsker bokser! Er på utkikk etter en til spaghetti selv, det er så kjipt å ha den i plastgreia, alt faller bare ut uansett.. Har du noen tips?

Sille

24.jan.2011 kl.22:18

Maria: Ja! Kjøpte noen fine glass til sånt i går. På kitchn. Der har de mye rart og fint! :)

Skriv en ny kommentar

hits