Planer? Kor?

Da var vi plutselig tre dager ut i det ferske året, og jeg har begynt igjen på skolen. Som de eneste på hele Dragvoll, startet PPU igjen i dag. Utenom oss var det passe folketomt, litt deilig å slippe å stå i kø og speide etter bord i lunsjen. Samtidig er det litt rart også, det pleier jo alltid å være mye folk der oppe.

Dette året kommer til å stå i skolens tegn, som det siste av to PPU semestre kommer det til å bli mye å gjøre. Spennende, og kanskje litt slitsomt? Foruten skole skal jeg fortsette å være frisk, og fortsette å trene. I tillegg skal jeg faktisk prøve noe nytt. Jeg skal prøve meg i et kor her i Trondheim. MIn tidligere korkarriere er en konsert med ungdomskoret hjemme og en opptreden i leirkoret på en nyttårsleir (jeg måtte faktisk synge solo som Nala..). Og siden jeg nå har skrevet her at jeg skal prøve meg, ja, da må jeg nesten bare stille opp på første øvelse. Som er om leeenge. I alle fall i forhold til at jeg har begynt på skolen i dag.

Ellers er det få faste planer for dette året. Ønsker og drømmer kan kanskje oppfylles, men de skal være mine egne ønsker og drømmer.

Er det noen av dere som har noen store planer for dette året?

Én kommentar

Maria

06.jan.2011 kl.01:18

Kan tenke meg det er passe øde der oppe nå ja :p

Kor? Så spennende og gøy! Skulle ønske jeg var like tøff som deg, altså.

Planer for året er å sikte oppover og ikke se seg tilbake :) Godt nyttår!

Skriv en ny kommentar

hits