Nyttårsforsettets gjennomførelse

Er det noen som husker at jeg hadde et nyttårsforsett for 2010? Det var i alle fall noe sånt som at jeg ikke skulle være syk i hele 2010 - siden jeg, som noen kanskje husker, var syk i ca hele 2009.

Hvordan har det så gått med dette nyttårsforsettet? Jeg har, bank i bordet, ikke vært syk - sånn på ordentlig - i hele 2010. Litt forkjølelse, snott og vond hals, men ingen luftveisinfeksjoner, virus eller andre ekle basselusker.

Det er ikke verst at jeg har klart å gjennomføre dette forsettet, eller hva? Satser på at 2011 blir likedan. (jeg banker for harde livet i bordet her nå..)

Noen som har hadde noen forsetter de klarte å holde?

Én kommentar

Ingunn

23.des.2010 kl.00:05

Jeg har aldri nyttårsforsetter lenger. Eller dvs... det nyttårsforsettet jeg har hatt de siste åra, er å jobbe mindre. Det har jeg ikke klart å holde.

Men jeg har klart å holde et annet forsett (eller ønske), nemlig å beholde kondisen jeg opparbeidde meg sist vinter på ski. Har gått på tur i sommer og i høst, og fortsatt på ski etter at snøen kom. Kondisen er iallfall ikke blitt dårligere. Syns jeg må være fornøyd med det, selv om det ikke var noe nyttårsforsett. God jul, Silje!

Skriv en ny kommentar

hits