Venner på facebook.

Som mange andre, er jeg på facebook - som de fleste som leser her vet. Og jeg snoker selvfølgelig litt. innom både folk jeg har som venner og som ikke er facevenner. Og det som slår meg: det er mange som har enormt mange venner. Jeg har 200 venner ca. Og halvparten av dem er jo folk jeg knapt snakker med, fordi jeg aldri treffer dem. Hva er greien med å legge til alt og alle som venner? Jeg har ingen tro på at det er SÅ mange som har nærmere 1000 venner som de har kontroll over.

Jeg skjønner ærlig talt ikke greien med å legge til alle man treffer til enhver tid.

Hva tenker dere? Legger dere til over en lav kam? Eller har dere en viss utvelging?

3 kommentarer

Henning

09.des.2010 kl.22:45

Jeg trur det er mer definisjonen av venner som er litt annerledes i facebook-verdenen. Venner i denne sammenhengen er vel heller "folk jeg har vært i kontakt med som har lyst til å ta del i det jeg deler på denne sosiale arenaen - og som jeg vil følge med på".

Hadde man bare lagt til de man har jevnlig kontakt med mister Facebook funksjonen sin - å holde seg oppdatert på folk man ikke har daglig kontakt med.

Men såklart - det finnes grenser. Jeg har noen facebookvenner jeg bare har møtt én gang, som jeg sterkt vurderer å slette.

Ottar

10.des.2010 kl.00:15

for ikke så lenge siden, hadde jeg storopprydning blandt mine facebookvenner, da mistet 48 "venner" muligheten til å følge med på midt liv vi av facebook. Mest trolig vil disse 48 ikke en gang merke att de ikke får opp mine statusoppdateringer eller mister muligheten til å snoke i mine ny tagede bilder.

Jeg stemmer for og slette overflødige facebookvenner!

Maria

10.des.2010 kl.00:40

Jeg er enig i det du sier her. Men jeg tror at om det hadde hett "kontakter" og ikke "venner", så hadde vi ikke engang sett på dette som finurlig! For det ER jo litt spesielt, å legge til den og den som "venn" - men man vender blikket en annen vei når man ser dem på gata...

Skriv en ny kommentar

hits