Om å blogge

I det siste har det virket som om "alle" på blogg.no har ville gi tips til hvordan man får en bedre, mer besøkt og mer kommentert blogg. Det var til og med ei som hadde skrevet 15 tegn på at bloggen din var elendig. Jeg falt gjennom på en hel del av disse punktene - ikke har jeg mange besøkende, ikke har jeg mange som kommenterer alle innleggene mine her på sille.weblogg.no. Hennes konklusjon var da at alle som falt igjen på noen av punktene bare måtte legge ned all bloggeaktivitet.

Jeg har ikke tenkt å følge det tipset, om å slutte altså. For mitt mål har aldri vært å få mange tusen lesere, ikke mange hundre heller. Helt klart, det er kjekt med kommentarer, men jeg klarer meg fint uten. Jeg skriver ikke mange kommentarene på andre blogger jeg leser, så hvorfor skulle noen kommentere tilbake?

Bloggen min er ikke til for at jeg skal fortelle hele verden alt om livet mitt, men kanskje de som faktisk følger den fast får en litt større forståelse for hva jeg mener og tenker? Bloggen min er til for å kommentere verden rundt meg, med mine egne ord, med mitt blikk på verden. Et sted der jeg kan skrive ned frustrasjoner - disse som aldri bruker blinklys er et godt eksempel.

Om bloggen er dårlig, får så være. Jeg har ingen intensjon om å bli "kommers". Og det viktigste er vel egentlig at de som faktisk leser syns at det kan være interessant eller morsomt. Jeg får få kommentarer på bloggen, men når folk kommer og sier hva de mener til meg, muntlig, er det vel så bra som å få en kommentar fra en vilt fremmed her inne (ikke at det er noe dumt heller egentlig.. ).

Er det bare vas jeg har skrevet nå, eller er det noen som er enige?

Én kommentar

Ingrid

10.nov.2010 kl.15:53

Jeg er enig med deg Silje, fortsett å blogge sånn som du gjør! Hvis du hadde blitt en "blogghore" som bare var opptatt av treff og kommentarer, og skrev innlegg kun med det som mål, hadde du definitivt mistet meg som trofast leser! Jeg synes du har en herlig, ærlig blogg som er kjekk å følge med på!

Skriv en ny kommentar

hits