Julegaver

Det er lenge til jul enda, men de neste ukene består av oppgaver, eksamener og kunnskapsprøver. For å komme i havn med alle julegavene (ikke så mange sett bort fra familie), så må man sette i gang passe tidlig. I år blir det mange hjemmelagede julegaver! Jeg startet i sommer, men siden de som skal få det er blant de som gidder lese bloggen min, kan jeg ikke røpe hva jeg laget. Men uansett, flere gaver var i boks allerede i sommer altså!

Og nå har jeg satt i gang med litt flere "hjemmelagede", de er i alle fall hjemmebroderte. Jeg bestilte noe greier fra brodeributikken (.no kanskje?). Så nå sitter jeg og broderer. Jeg har allerede et broderiprosjekt, men det er litt for mange farger, litt for mange prikker og litt for knølete til at jeg orker å holde på med det på kveldene, når jeg bare vil slappe av etter mange timer på skolen. Derfor har jeg nå noen mindre greier, som er oversiktlige å brodere. Så får vi håpe mottakerne blir fornøyde!

 

Er det flere uti der som lager julegavene selv? Eller noen som har noen sære julegaveønsker?

3 kommentarer

May-Britt

03.nov.2010 kl.13:55

Jeg synes det er mye morsommere å lese blogg enn å skrive oppgave, og ja, jeg maler julegaver i år :) Sånn er studentlivet!

Silje Margrethe

03.nov.2010 kl.15:19

Jeg driver og strikker sokker, men det spørs hva som blir pent nok til å gi bort og ikke. Har nettopp funnet ut at det hjelper å stramme(når en ikke strikker mønster), og at strikking på tog ikke nødvendigvis blir like fint som strikking i en rolig stue(les: hybel). I dag har jeg funnet ut at strikking og P1 ikke nødvendigvis er så ille som det høres ut, selv om jeg føler meg som en gammel bestemor til tider. Forbausende mye halvinteressant stoff, men som all radio - ikke bare musikk jeg setter pris på. Det er uansett greit å kunne bli litt oppdatert samtidig som man gjør noe som forhåpentligvis kan glede andre på julaften.

Kathleen

04.nov.2010 kl.09:27

I fjor hadde jeg og noen venner dropsfabrikk en kveld, så det ble en del som fikk drops til jul. Kanskje i år også?

Skriv en ny kommentar

hits