Studentspeiding og paprikagresskar.

I høst startet Gråkallbanen studentspeidere på ny frisk med masse nye ansikter. Til nå i høst har vi hatt tre møter, og denne helgen var turen kommet for å ta en hyttetur sammen. Vi booket Kløverhytta i Granåsen i Trondheim. Det er en hytte eid av Trøndelag krets, som ligger ganske lett fremkommelig for de fleste.

På grunn av praksis dro jeg ikke opp med de andre på fredag, men avtalte å komme etter tur på lørdag.  Så godt uthvilt etter en laang natt med dyp søvn, satte jeg meg på bussen til Granåsen VM-anlegg. Da jeg kom fram gikk jeg feil vei, fant ikke velkomstkomiteen og måtte få forklaring fra de på hytten om hvor i alle dager jeg kanskje kunne finne velkomstkomiteen. Heldigvis fant jeg dem og de meg etterhvert. Sånn går det når vi må klare oss uten moderne teknologi!

Det ble middag, det ble kake, det ble kos, det ble prating og det ble spill. Verdens beste omgang spøkelsesLUDO, rolige Ligrettorunder og Mafia på høyt nivå. Samtaler om vafler, vaffeloppskrifter og vaffelsteking og andre viktige vitenskaper er behørig greiet ut om. Og i dag (søndag) ble det frokost, vedbæring, konglekrig og Speiderbønnen.

Legger ved noen bilder som illustrerer helgen litt. Alle bilder er tatt av Magnus Berntzen Nordlid.

Velkomstkomiteen poserer i hoppanlegget i Granåsen. Mens de ventet på meg løp de visst opp alle trappene til tårnet:

Forberedelse til Ligretto:

 

Halloween. GresskarPaprika:

Anniken og meg, før konglekrigen satte i gang. Vi måtte gjemme oss bak trær for å ikke bli truffet av "klasebombene" til gutta:Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits