Årets prosjekt

Som noen kanskje leste for ti måneder siden, bestemte jeg meg for at 2010 skulle bli mitt friske år, etter at 2009 hadde vært mitt syke år. Og fram til nå har løftet om å være frisk, holdt seg ganske så greit. Men et annet prosjekt for 2010 har vært litt mindre uttalt. Noen venninner, min sambo og mamma og pappa har nok hørt mer enn nok om det, men jeg har ikke sagt det her. I 2009 gikk jeg nemlig opp ganske mye i vekt, og i vidde. Jeg hadde ikke lov å trene etter være i noe voldsom fysisk aktivitet mesteparten av året og da blir det lett sånn.

Så dette prosjektet. I dag målte jeg meg om midjen. Og jeg har siden januar i år blitt nærmere 20 centimeter mindre om livet! Noe har jeg tydeligvis gjort rett.

Sånn, mer om vekt og hvor mange cm jeg var og er, gidder jeg ikke dele med hele verden, men det må være lov å skryte litt av seg selv i blant.

6 kommentarer

Marthe

27.okt.2010 kl.06:32

Flinkis!

27.okt.2010 kl.09:33

Du er så kjempeflink - det har vært kjekt å bli holdt informert om utviklingen og nok også en inspirasjon for meg! Klemmer

Charlotte

27.okt.2010 kl.10:29

Godt jobba!

Lotte

27.okt.2010 kl.19:38

Flinke Silje, bra du klarer planene dine! Er stolt av deg jeg :-)

Maria

28.okt.2010 kl.20:10

Så flink du har vært! Er det mest spinning du har drevet med, eller er det andre ting også? Mener å ha fulgt bloggen din ganske lenge, men jeg husker selvsagt ikke om du har nevnt annen tupe trening også...

Sille

29.okt.2010 kl.21:23

Maria: Spinning har jeg bare drevet med i høst. Egentlig har jeg prøvd å gå og jogge for å øke kondisen, men så vil ikke kroppen av ulike årsaker jogge, så da måtte jeg begynne med litt sykling og sånn. Også en del turer i skog og mark (bor jo rett ved Estenstadmarka, så det er ikke så vanskelig å få til. :) ) Ellers er det ulike former for styrketrening, og i vår fulgte jeg pilates på Dragvoll. Og sporadiske turer på KickOff på Gløs.

Og helt ærlig, så gikk jeg en periode og telte kalorier, men det blir man bare gal i hodet av, så det er ikke noe bra over lengre perioder.

Skriv en ny kommentar

hits