Shoppingresultat

I dag skulle vi en tur på XXL - mye trening fører til økt behov for treningstøy. Ottar fant noen t-skjorter, jeg fant ikke sportstoppene jeg har mast om i flere uker. Men jeg fant noe annet, nemlig en ny sekk som jeg kan bruke både til skolen og korte turer ute. Den gamle Bergans-sekken har jeg egentlig vært misfornøyd med ganske lenge og den var nok en faktor til at skuldrene mine takket for seg en liten stund. Sekken jeg endte med er en Norrøna Svalbard 30L. Den er fin, den er rød og den er kjempekul.

 

Etter XXL tok vi bussen til byen, tok en kjapp tur innom frisøren - jeg evnet å bestille meg en time - før vi satte oss på bussen til IKEA. På IKEA skulle vi kjøpe ett glass. Det glasset kostet 7 kroner, men vi måtte jo innom Billigkroken, og der fant vi to stoler/sjeselonger som vi falt for med en gang. Så vi endte med å fri til en kompis med bil med hengerfeste og endte med en noe dyrere IKEA-tur enn planlagt. Bra shopping rett og slett!

3 kommentarer

Maria

05.okt.2010 kl.02:20

Ah, så herlig! Billigkroken på Ikea er jo et must ;)

Hvilke treningsbukser anbefaler du til tredemølle/ellipsemaskin/sykkel, forresten? Så langt har jeg kun en tights (fra H&M av alle plasser...) som jeg synes fungerer utmerket, samt ei bukse fra Frank Shorter i et snodig, lett stoff som jeg VIRKELIG IKKE liker. Tenkte å spørre deg, siden jeg ser du har peiling liksom... :)

Sille

05.okt.2010 kl.21:42

Maria: Om jeg har så mye peiling vet jeg ikke, men jeg har en treningscapri jeg virkelig digger! En Nike Dri-Fit som jeg kjøpte på G-sport. Den skal være litt løs form på (ikke tight liksom), har kraftig strikk i enden og en hvit luftestripe langs låret. Vanligvis liker jeg ikke Nike fordi de har en tendens til å ha litt for smale strikker i livet som virkelig tar knekken på magen min, men denne gir et jevnt press. :) Denne buksen har jeg brukt på pilates, spinning og vanlig styrketrening og jeg er like fornøyd over alt. Strikken under kneet kan være litt stram, men da er det bare å åpne glidelåsen så blir alt bra! :)

Har en annen også som jeg bruker en del (for å slippe de laange jeg har fra før), men den husker jeg ikke hva heter og den siger en del, så den er litt upraktisk til løping og sykling egentlig ;). Tidligere har jeg brukt to tightser fra MXDC, men de er langbeinte og jeg er ikke riktig så langbeint! Så de blir litt vel lange, også syns jeg sømmene kan være litt dårlige..

Maria

06.okt.2010 kl.01:27

Tusen takk for svar! Jeg skal sjekke ut dem så fort jeg får tid! :D

Skriv en ny kommentar

hits