A-HA og hørsel

Jeg var på konsert i går. På A-HA konsert. Der var det også mange barn. Mange barn. To av disse barna fikk jeg tatt en nærmere titt på fordi de var så sliten og trøtt etterhvert, at de ikke orket stå lenger så de ble plassert på den greia vi satt på. 

At barna er med på konsert er forsåvidt greit, men da må foreldrene være bevisst på at ungene kanskje ikke orker å være våken til midnatt. Eller at de ikke orker å stå i mange, mange timer. 

Det som sjokkerte meg der jeg satt, var at ingen av barna jeg så, hadde noen form for beskyttelse for lyden. Selv satt både jeg og hun jeg var med, med øreplugger og merket at det nesten var vondt høy lyd når jeg ikke hadde dem i. Disse to som satt bortenfor meg hadde verken hørselsvern, ørepropper eller noe beskyttelse for ørene i det hele tatt. Helt ærlig, med det volumnivået som var i går (og på de fleste andre konserter) er det passe uansvarlig å la barna være på konsert uten noe for ørene. 

 

Hva tenker dere om folk (spesielt barn) som ikke har ørepropper/høreselsvern? Og bruker dere noe ørepropper eller -plugger selv for å ikke skade hørselen?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits