Kontoret

I leiligheten her på Dalheim har vi ett kontor. Det er ikke kjempestort og mesteparten av plassen er tatt opp av bokhyller og en enormt pult. Alt som ikke får plass andre steder blir på en måte presset inn i hyller og skap på kontoret, spesielt skjer dette når vi skal rydde i stuen - ingen ser jo på kontoret og soverommet når de er på besøk! 

Så i dag tok jeg ansvar. Nå er kontoret så ryddig som det ikke har vært siden vi begynte å flytte inn - og det begynner å bli en stund siden! Pulten er tom for skrap og ting som kan stå andre steder, til og med oppå den ene bokhyllen er det ryddig! Det tidligere omtalte røde skapet har blitt litt mer systematisert og kan til og med lukkes nå.

 

En ting jeg har tenkt på mens jeg har holdt på er hvor uendelig mye papiravfall som blir til i løpet av korte perioder. Jeg føler jeg stadig vekk går gjennom bunker med papirer, blader og aviser og kaster og kaster, men likevel er det enorme mengder neste gang jeg gjør det samme. I dag har jeg vært ute med papiravfall tre ganger. To bare fra kontoret, den tredje var litt stue og litt kontor. Det er jo helt håpløst, jeg vil jo helst ha minst mulig avfall. Speiderbladet/Lederforum får jeg digitalt - kunne ønske jeg kunne det med alle andre medlemsblad også!

Andre som har samme opphopning av papiravfall?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits