Knall og fall

I dag skulle vi bare en tur til Ica Maxi for å kjøpe biff. Siden vi gikk til Rema 1000 tidligere for storhandling, skulle vi sykle til Ica. Vi kastet oss på sykkelen, peiste på nedover Gamle Jonsvannsveien, svingte inn i Vegamot og foran Voll Studentby. Ottar svingte opp på fortauet i en oppkjørsel, jeg skulle gjøre det i neste. Men jeg kom ikke opp. Jeg gikk rett i bakken. Landet rett på albu og hofte. Siden jeg har begynt å bruke sykkelcomputeren vet jeg at jeg var oppe i kanskje 20 km/t. da jeg gikk i bakken. 

Så der lå jeg da. Damen som kom i mot med barnevogn kom styrtende i mot, Ottar kastet seg av sykkelen og løp bort til meg og Ica Maxi-mannen som hadde røykepause kom bort og lurte på om Ottar kjente meg, om vi trengte hjelp og om vi trengte førstehjelpsutstyr - en utrolig hyggelig fyr. Siden dette var midt i en inn-/utkjørsel var det om å gjøre å komme seg bort fortest mulig - helt ærlig, det var ikke jeg helt med på. Jeg klarte ikke reise meg selv, så Ottar løftet meg opp og fikk meg bortover fortauet. 

Det positive i det var at jeg landet "rett", jeg stupte ikke rett på hodet og jeg slapp unna med bare et ordentlig sår. Jeg syklet nemlig i shorts/skjørt og singlet, og tenkte da jeg falt at jeg kom til å skrape opp hele meg. Slapp heldigvis unna det! Og det aller beste, til vanlig er det en del glasskår og grus på asfalten der, men i dag var den nesten helt ren, så jeg slapp å pille steiner ut av albuen. 

Nå sitter jeg bare her med en sviende albu og en vond hofte, men det blir nok bra ganske så snart. 

2 kommentarer

katrinestest

17.aug.2010 kl.19:36

Ohh, høres ikke særlig godt ut nei. Men bra det ikke gikk værre :)

Maria

18.aug.2010 kl.11:31

jeg kjenner godt til den veien der, og vet hvor ille det kan være :S Så utrolig bra at du ikke skadet deg verre! :)

Skriv en ny kommentar

hits