Ordentlig redd

I dag har jeg blitt utfordret, av meg selv og av min kjæreste. Vi har nemlig gått søndagstur i et par timer i dag. Litt før halvveis i turen kom vi til Månen, herfra skulle vi ned i Styggdalen. Og det gikk en sti ned i Styggdalen - rett ned i Styggdalen faktisk. Vi gikk omtrent 35 meter rett ned, før det virkelig ble stupbratt. Helt ærlig, jeg var ikke veldig høy i hatten, kjæresten ledet an og skjønte også at dette ikke kom til å gå. Vi snudde, og det var helt intenst bratt. Jeg brukte både armer og bein til å holde meg fast og komme meg fram. Sluttet ikke med sjimpansegangen før vi var helt oppe og bakken ikke stupte ned/opp lenger.

Vi fant en annen sti ned i Styggdalen, som hadde akkurat passe nedstigning. På den stien gikk det til og med et annet menneske - et sikkert tegn på at det er mulig å gå hele veien!

Etter å ha kommet oss ned  i Styggdalen fortsatte vi å følge veier, først mot Bekken, så mot Lohove. Før det hadde vi gått inn i en lysløype ikke så langt fra Fortunalia, kommet oss inn på Skogsti og tatt en do- og drikkepause på Estenstadhytta.

Godt å bruke og se å litt mer av marka som vi bor så nær.

Noen andre som går på søndagstur?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits