Oppdatering klesinnsamling og litt sying.

Må nesten oppdatere på denne klesinnsamlingen som kom så beleilig på oss.

Jeg tenkte at det sikkert ikke kom til å være så mange som satte ut sekker med klær tidlig en fredags morgen, men da Ottar kom inn igjen etter en løpetur ut med vår sekk kunne han melde om en sekk som stod der allerede. Da vi senere gikk en tur på post-i-butikk-butikken, for å hente pakke, gikk vi forbi grådig mange postkassestativer, og der stod det kjempemange sekker på rekke og rad. Fantastisk kjekt at andre også rydder og gir bort, i stedet for å kaste det som er for lite, for stort, aldri brukt, aldri vil bli brukt igjen, også videre.

Neste spenningsmoment var om sekkene ville bli hentet, for det var ordentlig dårlig vær i går - og i dag for så vidt. Og de ble hentet! Da vi gikk til bussen halv syv så var alle sekkene hentet. Nå blir sikkert mange kalde russere glade. Alle de klærne de får!

Neste "klesprosjekt" før onsdag er å sy masse stasj på leirbålskappen. Sammen med ei venninne skal jeg ha sy-på-leirbålskappe-kveld. Og det er leenge siden nye nytt kom på, så det blir spennnede å se hva som må til på mandag. Bør gjerne ta en titt på skjorten før Lista, også. Den mangler nok litt, som gruppenavn og sånn! Men fin blir både skjorte og kappe til leiren. Og så lenge kappen holder meg varm så kan jeg leve med at noen merker eller andre ting, mangler.

Noen andre som har planlagt sykveld for kappe, skjorte eller andre syting?

2 kommentarer

Ingrid

19.jun.2010 kl.23:29

Godt poeng å oppdatere skjorten...! Kanskje jeg burde få på en fot eller to før leiren, det hadde jeg helt glemt! Leirbålskappen er heldigvis på plass, og mangler faktisk bare ett merke for å være oppdatert :)

Sille

20.jun.2010 kl.10:57

Ingrid:

Jeg har ingen føtter, de får komme på på Lista - har ikke bestilt...

Skriv en ny kommentar

hits