Fortid og framtid

Etter tre år på universitetet sitter jeg nå igjen med undervisningskompetanse i nordisk og undervisningskompetanse i religion (ENDELIG). Jeg har også fått smake på litt fordypning innen nordisk, og fått satt tankene om hva masteren skal omhandle, så vidt i gang.

I utgangspunktet er det to retninger som lokker, etter å ha luket bort alt som har med litteratur å gjøre. Nemlig sosiolingvistikk og norrønt språk. Problemet er at jeg går på integrert lektorutdanning, og derfor bare skal ha 30 poeng master, og det blir litt kort tid for de fleste sosiolingvistikkoppgaver, og norrønt språk merker jeg er litt skummelt.

Heldigvis har jeg over ett år til å tenke på hva jeg vil gjøre siste delen av min tid som student, for til høsten skal jeg nemlig ta PPU1, pedagogikk, fagdidaktikk og praksis står for tur. Det samme står mest sannsynlig for tur til våren, bare som nivå to: PPU2. Endelig skal jeg få prøve meg på det jeg liksom skal bli, og finne ut om det i det hele tatt ligger for meg å undervise. Det blir spennende å se!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits