Klesinnsamling

I går lå det en lapp i postkassen vår der det stod: "VELDEDIG KLESINNSAMLING - Gi det du trenger til de som trenger det!". Og siden vi allerede hadde snakket om at klesskapet hadde hatt godt av en opprydning kom denne lappen veldig beleilig. Så i dag da Ottar hadde syklet på trening fant jeg ut at jeg kunne ta en gjennomgang av skapet. Planen var egentlig å bake kake, men her var ikke nok margarin - og da kom jeg ikke så langt.

Haugen på gulvet vokste og vokste, en del går i bosset og en enda større del går i sekken somskal til klesinnsamlingen. Det er lettere å ta klærne ut av skapet for godt, når jeg vet at jeg kan gi det videre. Jeg hater intenst å kaste ting. Det strider rett og slett i mot min natur å kaste noe - jeg kan jo få bruk for det en gang. Men i dag var jeg streng, klær som ikke passer og klær som ikke har vært brukt på over ett år måtte forlate klesskapet i dag.

I dag var det klesskapet som stod for tur, tidligere i uken var det ullundertøyet. Da ble alt vintertøy pakket ned, og for å slippe å pakke opp utslitt og hullete ulltøy i oktober tok jeg en gjennomgang av det før sommeren. Også da gikk det noen poser i bosset.

Deilig å ha fått ryddet opp litt, klesskapet er oversiktlig, noen kalde russere får "nye" klær og jeg har både lettet hyllene og samvittigheten.

Er det andre som har gitt klær til veldedighet?

2 kommentarer

11.jun.2010 kl.21:57

Jeg tenkte faktisk på å rydde skapet mitt istad! Skal gjøre det imorgen, og i likhet med deg så liker jeg ikke å kaste klær. Skulle ønske jeg kunne gi det bort til andre også =/

Shamini

17.jun.2010 kl.00:51

Jeg har ikke gjort det enda, men i sommer skal jeg nordover (hjem) og hente endel av det jeg har lagret der, og da blir det nok endel klær som går til Fretex eller lignende. :)

Skriv en ny kommentar

hits