Rosten

I går testet vi ut squash og i dag har vi begge to passe støle underarmer. Hos meg er skulderen også helt ute på viddene, men likevel tok vi turen ut på Rosten for å svømme litt. Etter en tur i byen og lunsj på Godt Brød satte vi oss på bussen ut mot Rosten. Ikke ante vi egentlig hvilken buss vi burde ta, hvor vi skulle av eller hvor vi skulle gå etter vi hadde gått av bussen. Men vi kom fram til slutt - etter litt veihjelp fra en pappa med barnevogn.

Styrkeavdelingen var kjempetrang, men bassenget - som var grunnen for å dra til Rosten - var utrolig bra. Å svømme rolig frem og tilbake er virkelig noe man burde unne seg oftere. Etter tre kvarter med svømming satte vi oss i boblebadet, og der var det varmt vann! Når jeg var oppi, ville jeg ikke ut av igjen. Og jeg fikk jo til og med prøvd ut den nye badedrakten min. Og det var ganske

Bussen hjem igjen gikk litt greiere, siden vi hadde funnet riktig busstopp. Og vi kunne til og med sitte på helt "hjem" til Dragvoll, også rusle derfra og hjem. Mye greiere enn å hoppe av i byen og vente på en annen buss videre.

At det ikke er flere basseng åpen for allmennheten i Trondheim er helt ufattelig. Noe bør gjøres!

Andre enn meg som liker å svømme?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits