Planer

I morgen skal jeg sove leeeenge, ordentlig lenge. Sist jeg sov så lenge som jeg planlegger å sove i morgen, kan jeg ikke huske. Og når jeg våkner i morgen tidlig skal jeg ikke ta sekken på ryggen og gå til skolen med tunge bøker om guder og myter. Når jeg våkner i morgen tidlig skal snu meg rundt og ligge litt til. Også skal jeg lese videre i boken min om kjærlighet og forhold. Og når jeg endelig finner det for godt å stå opp, skal jeg spille Wii fit og se hvordan grafen sier eksamenstiden har vært.

Etter å ha sullet rundt hele dagen skal jeg sykle til Leangen - om det ikke regner, da tar jeg buss. Og på Leangen skal jeg få veiledning og treningsprogram av Sanna, "som driver med boksing og er skikkelig hard" (sitat mannen i resepsjonen).

Og siden jeg ikke må sitte på skolen og derfor planlegge dagen etter det, skal jeg planlegge treninger i stedet for lesetimer. Også skal jeg gå tur i marka, også skal vi spise god mat. Også skal jeg til slutt unne meg den kjolen jeg fant på Gina, om den passer, når første vektmål er nådd.

SOMMERFERIE

2 kommentarer

Silje Margrethe

03.jun.2010 kl.22:35

Hurra! :)

God ferie!

Lykke til med treningstimen og kjolekjøp. :D

Lotte

03.jun.2010 kl.23:15

Det er vel fortjent Silje! Kos deg masse! :-)

Skriv en ny kommentar

hits