3T

I går ble jeg ferdig RVI1030 Midtøstens religioner. Å være ferdig med 15 av vårens 30 studiepoeng føles bra. Det eneste problemet er at kropp og hode er klar for ferie, så å sette seg ned for å lese videre er jaggu hardt! Denne dagen har vært passe rolig, bare fem timer gjennomgang av den ene boka ble resultatet før jeg dro til byen. Der fikk jeg tilbake en annen bok jeg bør gå gjennom før mandag, traff Silje K. og ble etterhvert funnet av Ottar. Målet med at vi tre fant hverandre var at Silje skulle verve oss til 3T treningssentre. Ottar og jeg fikk hver vår sekk, Silje fikk seg sportsbriller i vervepremie og jeg er herved medlem av en treningssenterkjede - som ikke er gjennom studentsamskipnaden.

3T har to sentre som har basseng, så etter vi var meldt inn gikk turen innom G-sport for å shoppe badedrakt. Og siden vi er 3T medlemmer fikk jeg 10 prosent avslag. I en slunken lommebok er 10 prosent så absolutt bedre enn ingenting! Nå blir det svømmetrening for alle penga - i alle fall en gang i blant som veksling fra sykling og løping!

Som dere skjønner er Ottar kommet hjem, noe som er ganske så bra, det blir bare enda litt vanskeligere å motivere seg til å sitte på skolen i en halv evighet hver dag. Men om ikke mange dagene er det sommerferie og masse tid til å være med Ottar og tilbringe tid med terrassen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits