Søndagstur

I dag tenkte jeg meg på søndagstur til Estenstadhytta, siden jeg verken burde løpe eller sykle i dag måtte det bli en passe rolig tur. Jeg trasket avgårde og etterhvert som jeg nærmet meg kunne jeg se de gule lappene til SØNDAGSTUR - et konsept for å få folk mer ut tror jeg. Hvor de merker en egnet løype for søndagstur hver søndag. Dum som jeg er tenkte jeg at det sikkert ikke kom til å være SÅ mange folk som ruslet samme vei. Men da jeg kom bort til Bekken gård og parkeringen møtte dette synet meg:


Etter å ha konferert med knærne i første bakke fant jeg ut at jeg heller ville snu og gå til Lohove. Så da prøvde jeg en ny rute, til Lohove også til Idrettsbygget før jeg ruslet hjem.

Da jeg kom hjem la jeg ruten inn på iform.nu og iform sa at jeg hadde gått ca 5,5 km og siden jeg ikke er helt nøye, så vil jeg tro jeg kan legge til litt til i alle fall.

Å bo så nært marka er faktisk helt fantastisk. Det er stier overalt, slik at jeg slipper å gå langs veien på asfalt. For sener i dårlig humør er alt bedre enn asfalt. Og det er så bra er at jeg kan gå til marka, jeg slipper å ta bussen, ellers som alle som gikk SØNDAGSTUR i dag: kjøre bil. Så slipper jeg å bidre til masse forurensing på en søndag, i alle fall!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits