Estenstadhytta

I høst brukte jeg Estenstadhytta som mål som turer/trening. Det var greit å se progresjon siden jeg gikk den samme ruten flere ganger i uken. Men så fikk jeg luftveisinfeksjon, og så ble det vinter og jeg utnyttet ikke snøen kan man vel si. Så nå er det mange måneder siden sist jeg var der oppe. I dag gikk turen opp i "kjapt" gangtempo, litt jogging og noen spurter med Ottar og Lars Martin. Man kan si det sånn at jeg ikke preget førsteplassene på spurtene - gutta er noe raskere enn meg! Vel oppe begynte det å regne litt mer enn hva jeg kunne ønske, så vi fikk en god pause under tak før vi begynte på nedturen. Og for en tur, jeg jogget hele veien ned. Så langt har jeg ikke jogget sammenhengende siden Anette presset meg til å løpe fra gymmen til Fossemyra i 8.klasse! Passe fornøyd med meg selv!

Fikk utnyttet turen opp til å finne makspuls, og turen generelt til å forbrenne passe mange kalorier (ikke at Det egentlig er det som bryr meg mest..)

Nå blir det svingøvelse med Tiger Woods PGA Tour - 10.

Én kommentar

Silje M

12.apr.2010 kl.23:31

Wuhuuu, flinka!

Jeg så ikke at du hadde skravlet på facebook før du var borte, men jeg har da altså ikke fått gjort noe særlig i påskeferien av sånt. Så nå er det bare å hive seg rundt igjen! Bare veier og alt, så kanskje det blir et forsøk på streifing rundt på fortauene snart :)

Skriv en ny kommentar

hits