Oppdatering nyttårsforsett

Er det noen som husker hva nyttårsforsettet mitt for 2010 var/er? Det husker jeg! Forsettet av å være frisk i  2010.

Tenkte jeg skulle oppdatere dere på hvordan det går med forsettet. I dag skriver vi 17.februar, og jeg har enda ikke vært syk i 2010, må si jeg er imponert over hvor lenge jeg har holdt forsettet. Hadde riktignok feber en dag i februar, men det gikk fort over og kan ikke regnes som å være syk.

Siden jeg ikke hoster, harker, surkler eller lager lignende lyder kan jeg bruke masse tid på lesesalen, og det nytter jeg meg av. Jeg er fast inventar på lesesalen på nivå tre i bygg 6B både når Ottar er på jobb og når han er hjemme. Det eneste som irriterer meg når jeg sitter her er de som ikke holder seg hjemme når de hoster, harker, surkler og lager lignende lyder. For det første er det aldri stille og for det andre suser det baselusker rundt konstant. Akkurat i dag er jeg så "heldig" å få sitte ved hun som snufser og snyter seg mest. Jeg har ikke problem med at folk snufser eller snyter seg, men når det er lommetørkle oppe flere ganger i løpet av fem minutter tror jeg de fleste kan bli litt gal.

En av tingene jeg har gjort for å bli frisk og holde meg frisk, var å slutte i Bispehaugen, som de fleste nok har fått med seg, og jeg må si at ting ble ganske bra ganske fort etter det. Skuldrene roet seg, sluttet å være oppunder ørene og livet ble plutselig litt lysere med en gang. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle si dette, men jeg angrer ikke et sekund på at jeg sluttet. Selv om det er rart at det som opptok livet mitt i så stor grad fra jeg var 11 til jeg var 21 ikke er der lenger, og jeg må finne nye ting å gjøre, så ønsker jeg meg ikke tilbake. Jeg kan spille når jeg vil, hva jeg vil og hvor lenge jeg vil. Jeg kan lytte til kroppen og stoppe når den sier stopp, eller fortsette fordi den gir uttrykk for at det går bra.

Fordi skuldrene ikke er oppunder ørene kan jeg som sagt spille når det passer, jeg kan bake og kna deig uten å få vondt i armene, skuldrene og ryggen resten av dagen og jeg kan handle masse uten å være redd for å ikke få det med meg hjem.

Jeg må si jeg holder forsettet mitt bra. Jeg har ikke vært til lege siden november, har ikke tatt noen medisiner siden november. 2010 er mitt sykdomsfrie år!

Én kommentar

Anne-Berit Kolås

17.feb.2010 kl.17:29

Hei!

Har du enda ikke vært frisk i 2010 eller har du enda ikke vært syk i 2010?

Skriv en ny kommentar

hits