Terskler

I dag har jeg gått forbi en av mine terskler. En av mine største terskler angående trening har vært å komme videre inn i treningsstudioet, forbi tredemøllene og trappemaskinene, den andre har vært å trene med andre. Å trene med andre er virkelig noe jeg misliker, jeg er ikke en som blir oppildnet til å trene videre om noen pusher på, da blir jeg bare sur og gir meg.

Etter å ha mast på Ottar om at vi skulle gå på treningssenteret i mange timer, startet dagens trening som vanlig på tredemøllen, for så også som vanlig å gå videre til trappemaskinen. Da jeg ga meg på den, holdt Ottar på med noe styrketreningsgreier. Jeg ruslet bort og lurte på om jeg kunne være med. Og jaggu gikk det greit. Han vet at han skal holde munn, og under benkpressen sa jeg at fem var målet og alt over var positivt da han begynte å mase om åtte. Heldigvis har han tatt hintet.

I dag har jeg rett og slett overskridet to av tersklene mine når det gjelder trening. Ikke verst på en lørdag i starten av februar!

Én kommentar

Silje M

08.feb.2010 kl.22:53

Kom til å tenke på dette innlegget ditt i dag. Jeg hadde en skiiikkelig dårlig mandag, og ingenting gikk etter planen (eller så glemte jeg hva jeg skulle). Uansett, jeg kom ca et halvt minutt for sent til spinningtimen jeg meldte meg på TIDLIG i går (jeg skulle være så flink for en gangs skyld), og min "billett" var selvfølgelig revet bort. Da hadde jeg ca to valg: Snu og dra hjem, eller finne på noe på egen hånd. Det ble til at jeg gjorde et halvhjertet forsøk lenge nok til å bli litt svett på en sånn sykkel på "styrkerommet". Tingen er: Det er det skumleste rommet på hele bygget! Det er alle supertrenerne går, sånne som meg er ikke der. Og da kom jeg altså til å tenke på dette innlegget ditt. Jeg tror faktisk ikke det er umulig at jeg våget meg inn på der litt på grunn av at jeg kom på det ,og tenkte at jeg skal jammen drite i alle andre ei stund, bare for å ha gjort det.

Takk!

Skriv en ny kommentar

hits