Nytt semester, nye hobbyer

Nytt semester startet på mandag. Eller, nytt og nytt. Jeg skal ta de samme fagene som i fjor vår. Samme pensum, mye de samme forleserne - men heldigvis noen nye også! Det som har endret seg er at det er 2010 og ikke 2009 lenger. Fagene jeg tar heter Midtøstensreligioner, Fortidens religioner og Religionssystematikk.

Målet for dette semesteret er å få en god rutine på å være på skolen fra 8-16 hver dag og gjerne lenger de dagene det passer seg sånn. De ukene Ottar er hjemme kan jeg heller være litt mer lempelig har jeg funnet ut, 9-15 kanskje bare. Og apropos det, jeg blir litt fortvilet hver gang noen sutrer over at kjæresten skal være vekke en helg. Kjæresten min er vekke fire uker av gangen, og sånn skal det fortsette å være i mange år fremover. Overlever du ikke at kjæresten er på tur en helg bør du gå i deg og selv og vurdere hvor avhengig du egentlig vil være av et menneske.

Jeg har som kjent sluttet å spille i korps, spilling var/er direkte årsak til skuldre og armer som ikke vil hele tiden. Det positive med å ikke ha spilt på en evighet, og gått masse til fysioterapi er at jeg kan strikke, og spille litt på klarinetten når jeg har lyst. Avtalen mellom meg, klarinetten (Som heter Morten forresten) og fysiodamen er at jeg kan spille for meg selv så lenge jeg ikke får vondt også legge fra meg instrumentet når jeg kjenner det er nok. Og plutselig var det mye kjekkere å spille litt!

Egentlig hadde jeg litt lyst å begynne på et keramikkurs i vår, men siden FU ikke hadde noen har jeg funnet ut at jeg skal prøve meg på quilting. Ønsk meg lykke til med det! Symaskinen har ikke kommet i posten fra mamma og pappa enda, men stoff, knapper og tråd har kommet fra Norther Quilting. Stoffene er kjempefine og jeg gleder meg til å prøve meg på et putetrekk. I tillegg bestilte jeg samtidig en kjempefin knapp, den er visst antikk og kostet nesten femti kroner. Den skal jeg spare til noe fint.

3 kommentarer

16.jan.2010 kl.13:21

hei! veldig fin blogg du har :)

hadde vært glad om du komenterte det siste innlegget og skrev hva du mener om homofile!

Sijle Margrethe

16.jan.2010 kl.14:12

Åh, så fint at du har funnet tilbake litt av spillegleden! :D En skal spille fordi en liker det og synes det er gøy, ikke for noe annet.

Og lykke til med symaskina! :D

Silje

- en smule lat i dag, men straks på vei ut på kjøkkenet for å prøve ut oppskrifter fra den nye muffinsboka si! :D

Charlotte

19.jan.2010 kl.13:41

Hej, du sa det var greit at jeg klagde litt ;)

Skriv en ny kommentar

hits