Noe nytt

Jeg skal prøve noe nytt. Jeg skal for første gang på så lenge jeg kan huske, ikke ha en fritidsaktivitet på en kveld eller flere i uka. Ingenting. Så lenge jeg kan huske har jeg vært på musikkskolen, speidermøte, korpsøving, golftrening på ettermiddagene etter skolen.  Musikkskolen er jeg for gammel til, speidermøtene sluttet jeg å gå på da jeg var 15, golftreningen deltar jeg ikke på fordi jeg ikke likte meg noe særlig og nå har jeg altså slutta i korpset i tillegg.

Jepp. Det har jeg. Hvem hadde trodd det liksom. Som jeg sa til lederen i korpset: kanskje kommer jeg tilbake om et halvår eller to. Vi får se det an. Kanskje så er jeg plutselig tilbake. Eller ikke. Kanskje jeg blir treningsnarkoman (liksom) og ikke har tid til å gjøre noe annet enn å trene og lese. Kanskje blir jeg ordentlig geek som ikke gjør annet enn å sitte på lesesalen eller jeg begynner med noe helt nytt. 

Uansett skal det neste halvåret gå med til å ikke ha noen fritidsaktivitet som legger beslag på ukedagene og helgene.

Det blir godt, og litt rart. Veldig rar tanke i alle fall...

4 kommentarer

Trine Lise

30.nov.2009 kl.16:20

Jeg stemmer kor!

Ingrid

30.nov.2009 kl.17:17

Jeg stemmer for treningsnarkoman! For da lever du lenger og kan bruke tiden i alle de ekstra årene på nye fritidsaktiviteter ;)

Anette

01.des.2009 kl.17:47

Jeg stemmer for at du kommer til å kjede deg etter hvert. Til å begynne med er det kanskje deilig å ikke ha noen ting å drive med. Men etter hvert blir det kjedelig. Man møter ikke mange nye venner sittende i stua og se på TV. Da stemmer jeg for at du finner deg en hobby du liker godt og kan dele med andre. Hva det blir, og hvordan du deler den blir opp til deg, men jeg håper du finner deg noe du virkelig liker. Så det ikke føles ut som om du stresser for å gjøre det, men du gjør det fordi du vil:-)

P.s. Hvis du blir treningsnarkoman er jeg gjerne med:-)

Regine

03.des.2009 kl.14:13

Lykke til med avslappingen! :-) Ikkje bli en sofasliter i alle fall..

Skriv en ny kommentar

hits